Maanantaiaamun huumaa

Maanantaiaamun huumaa. Tai oikeastaan aamupäivän. Kello ei ole vielä kahtakaan ja filosofi on jo saamassa koneen käyntiin Cafetinossa Uudenmaankadulla. Nide-kirjakaupasta nurkan takaa mukaan Minna Huotilaisen ja Mona Moisalan Keskittymiskyvyn elvytysopas”(Minna on tämän ajan yliopistoälymystöykköskenttälady jota ihailen suunnattomasti) ja suurmestari Jari Sinkkosen ”Kiintymyssuhteet elämänkaaressa”. Tästä on kysymys, fundamenteista. Keskittyneestä ajattelusta, kiintymyssuhteista, virittymisestä. – Filosofia ja systeemiajattelu alkaa viikon päästä keskiviikkona ja Irtiotto Aulangolla on 2.-3.2.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s