Ihanuuden filosofia

”Tämä on sinun paras luento koskaan”, sanoi mestari Kimmo Vehkalahti valtavalla painotuksella Aalto-salin korokkeella, kun maaliin oli tultu. Gregoriaaniset kunnioitusmölinät, yhdistyneenä suunnitusmestarin opetuksiin, Joni Mitchellin ja sotamies Onni Kaihuan velvoittavuushahmoon ja romaanitaidelinjauksiin, kaikesta päättäen olivat koskettaneet suurta taiteilija-ajattelija-tilastowizardia. Kiitos kaikille mukanaolijoille tuesta ja innostuksesta, mestari Mikko Raskiselle huippuvideosta sekä nuorieesaaris-hahmoiselle Eero Tiilikaiselle loppuvedosta. 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s