Keskittymisen elvytysopas

Jos ajattelit lukea jotain kirjaa lähiviikkoina 10 minuuttia, niin tässä se on. Paukkuja voimistuvaan vuoteen, voimistuviin aivoihisi ja käyttöjärjestelmääsi, tunnekoneistoosi, algoritmeihin ympärillämme, meihin jokaiseen ihmisolentoina ja -poloina tässä ajassa. Reilu satakunta sivua mutta yhtään aukeamaa ei jäänyt ilman alleviivauksia, oivalluksia tälle miehelle koneessa Ivaloon. Minna Huotilainen & Mona Moisalo: Keskittymiskyvyn elvytysopas. Siinä se on. Kiitos, voimaladyt tieteen ja ymmärryksen, kansanvalistuksesta joka kantaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s