Kyllä! Tänään

”Kyllä! Tänään” – Filosofia ja systeemiajattelu -sarjan ensimmäinen luento on verkossa, kiitos mestari Mikko Raskisen ennätysnopean huipputyöskentelyn. Luentoon toi omaa sellosointista väriään rakkaan ystävän Barbara Roosin muistotilaisuus, joka oli päättynyt vain hetkeä aikaisemmin. Barbaran elämänkaaren kauneus yhdistyi mielessäni monisatalukuisten nuorten ihmisten väreilevään toivoon ja vähän kokenempienkin osallistujien eteenpäinkatsovaan jyminään. Syntyi yhteinen alkusinfonia tästä eteenpäin, avaruus, joka virtasi lupausta kohti. Harvoin ovat tunteen, ajatuksen, nykyhetkisyyden yhteisstemmat soineet, merkityskertoimet kaikuneet, yhtä kauniisti avausluennolla. Kiitos kaikille osallistujille ja niille joiden läsnäolo tuntui salissa rinnallaolevuutena, innoitteena ajan takaa ja yli ajan tulvaisuutta kohti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s